Büyük Halkalı İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://buyukhalkalio.meb.k12.tr
Adres : BÜYÜK HALKALI İLKOKULU MERKEZ MH. MAHMUTBEY CAD. 2.OKUL SK NO.2 HALKALI
VİZYON : Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Türk Milli Eğitimi’ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren;Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 09:00 14:40
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞAlGAZ
Servis :
Ulaşım : OTOBÜS-MİNÜBÜS
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ HALKALI MEYDANINDA, SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ KARŞISINDADIR HALKALI PARK DURAĞININ YANINDADIR. OKULUMUZUN ÖNÜNDEN;141M,36AS,760,79G,79Ş,89,89A,89YB,98,BN3,HT1,HT20, OTOBÜSLERİ VE BAŞAKŞEHİR,İKİTELLİ,SEFAKÖY,ALTINŞEHİR,KÜÇÜKÇEKMECE,YENİBOSNA MİNÜBÜSLERİ GEÇMEKTEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZDE
Kontenjan Bilgileri :